WorkSafe oordopjes

Bij het klussen in huis of voor iemand als uw dagelijkse werk ervaart u al snel te veel lawaai van alle klus machines. Het risico om gehoorschade op te lopen kan dan al snel oplopen. Met de oordopjes van Alpine kunt u tijdens het werken rustig verder gaan

Lees meer...
€13,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 12:00 besteld, morgen in huis (werkdagen)
Artikelnummer: AL200232-S

Alpine WorkSafe oordopjes

Bij het klussen in huis of voor iemand als uw dagelijkse werk ervaart u al snel te veel lawaai van alle klus machines. Het risico om gehoorschade op te lopen kan dan al snel oplopen. Met de oordopjes van Alpine kunt u tijdens het werken rustig verder gaan zonder alle harde geluiden te horen van al het boren, zagen, slijpen, schuren, timmeren etc.

De Alpine WorkSafe oordopjes zijn speciaal ontworpen voor mensen die werken met grote machines en die de veiligheid en gehoor serieus nemen. De oordopjes zorgen ervoor voor een extra zware demping van al het schadelijke geluid maar dat u toch waarschuwingsgeluiden kunt blijven horen.

Comfortabele werk oordopjes

De oordopjes van Alpine zijn zeer comfortabel waardoor u deze voor een langere tijd kunt gebruiken. Het materiaal van de oordopjes vormt zich naar de binnenkant van uw oor voor een perfect afgesloten oor zonder een drukkend gevoel. Door de perfecte pasvorm blijven ze ook goed vastzitten wanneer u in beweging bent.

Alpine Akoestische filter

De filter in de werk oordopjes zijn gemaakt om harde geluiden van machines te verlagen naar een veilig niveau waardoor u de oordopjes probleemloos voor acht uur lang kunt gebruiken. De speciale filter zorgt ervoor dat u evengoed met uw medeklussers kunt blijven praten, hij blokkeert geen geluid maar dempt.

Werkoordopjes Draagkoord

Bij elke WorkSafe zit een Alpine Draagkoord, zodat de oordoppen voor korte duur in en uit kunnen worden gedaan en toch altijd bij de hand zijn. Het koordje kan eenvoudig op de oordoppen bevestigd worden. Doordat het koord aan de zijkant van het filter wordt bevestigd, wordt de werking van het filter niet beïnvloedt.

Voordelen van de Alpine WorkSafe oordopjes

  • Voorkomt gehoorschade
  • Waarschuwingsgeluiden en gesprekken blijven hoorbaar door unieke AlpineAcousticFilters 
  • Makkelijk in en uit doen door verlengde steel 
  • Zeer comfortabel door zacht AlpineThermoShape™ materiaal 
  • Probleemloos de hele dag draagbaar tijdens klussen/werk
  • Handig compact opbergdoosje 
  • Met Alpine Draagkoord tegen verlies 
  • Geen siliconen 
  • Herbruikbaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen