Fysiotherapie

Min: €0 Max: €250

Mitella zonder Nekbelasting

€79,95

De arm wordt met deze mitella gemakkelijk aan het lijf bevestigd, zonder hinderlijke druk op de schouder of nek.

Rafys Bekkenband SI/SDA Meegroeiband 15 cm.

€81,95

Bekkenband zeer geschikt voor tijdens de zwangerschap.

Mitella 8 cm

€29,95

De mitella heeft van neopreen een zeer comfortabele en simpele mitella. snel leverbaar en van hoogwaardige kwaliteit.

Rainbow Putty

€8,95

De Rainbow Putty is kneedpasta voor het trainen van de handspier of verbeteren van de bewegelijkheid in de hand. Verkrijgbaar in meerdere weerstanden en kleuren

Cellacare Gilchrist Sling Mitella

€27,50

Deze mitella is voor het immobiliseren van het schoudergewricht en de arm in een bepaalde positie. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Armtrainer deurmontage touw

€14,95

Armtrainer deurmontage touw. Gemakkelijk te bevestigen bij een deur. Pully-systeem kan gebruikt worden om de bewegelijkheid in de schouders en rug te stimuleren.

Air Putty

€11,95

Air Putty is gemaakt om lichte handoefeningen mee te doen. Verbeterd de spierkracht. Plakt niet en is verkrijgbaar in verschillende weerstanden en kleuren

Armtrainer deurmontage touw

€29,95

Deze Armtrainer kan heel simpel boven de deur worden bevestigd. Wanneer u de deur dicht doet zal de armstrainer vast zitten en kunt u oefeningen doen.

Lichtterapiebril

€239,00

Een revolutionaire lichttherapiebril. Geleverd met verschillende lenzen om te gebruiken voor verschillende gelegenheden.

Balschaal

€32,95

Met deze Balschaal kunt u de gymnastiekballen gemakkelijk opruimen. Bij aanschaf van de Balschaal ontvangt u drie transparante Balschalen.

Rainbow Handtrainers

€19,95

Rainbow Handtrainers. Train de handspieren en het versoepelen van de handbewegingen. Voorzien van anti-slip materiaal voor betere grip.

Wobble board hout

€39,95

De Wobble board is een speciale hulpmiddel waarmee u uw balans kunt trainen. Ideaal voor thuis gebruik of bij de fysiotherapeut/revalidatiecentrum.

Pagina 1 van 3