Min: €0 Max: €150

Rugbrace LWK met aantrekband

€73,95

Rugbrace LWK met aantrekband, inzetbaar bij 'bolle' rugklachten. Dat zijn klachten die erger worden door het bukken, tillen en zitten. verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en meerdere maten.

Rechthouder Anatomisch

€53,95

Met de Rafys Rechthouder Anatomisch kan men zelf de juiste houding van uw schouder realiseren.

Rafys Bekkenbrace SI/SDA 25 cm

€92,95

Brace die een werking heeft op de stand van het bekken. Wordt vaak gebruikt bij rugklachten die door staan en lopen geprovoceerd worden.

Rafys Bekkenbrace SI/SDA Super

€120,95

Brace bestaat uit drietal elementen, daardoor is deze brace op meerdere manieren te gebruiken.

Harley rugondersteuning

€51,95

Harley rugondersteuning geeft stabiliteit van onder andere de wervelkolom, heupen en bekken. Hiermee wordt u gedwongen om een correcte houding aan te nemen wat kan leiden tot vermindering van pijn in uw rug.

Rafys LWK rugbrace anatomisch

€59,95

Brace geschikt voor beginnende of recidiverende rugklachten. De brace zorgt voor een lichte versteviging en remt de flexiebeweging licht af.

StrengthTape Mini Kit rug + nek

€9,95

Speciale set StrenghtTape voor op de Rug en Nek. Makkelijk aan te brengen en laat geen lijmresten achter. Pre-cut Kinesiotape tape. Verminderd druk en pijn op de rug/nek

Neo G Rugband met baleinversteviging

€66,95

De Neo G Rugband met balein versteviging is de ideale rugband voor extra compressie en rug ondersteuning aan beide kanten.

Rafys LWK Rugbrace

€59,95

De Rafys LWK rugbrace is geschikt voor mensen met beginnende of recidiverende rugklachten. De brace zorgt voor een lichte afremming de flexiebeweging.

Harley rugondersteuning plus

€74,95

De Harley rugondersteuning plus heeft vergeleken met de normale rugondersteuning een extra elastische band voor extra compressie.

Rafys Bekkenbrace SI/SDA 15 cm

€62,95

Rafys Bekkenbrace SI/SDA 15 cm voor de SI- gewrichten en de bekken. Van maat S tot XL in kleuren zwart en crème.

Pagina 1 van 2