Min: €0 Max: €70

Neo G Airflow enkel support

€22,95

Neo G Airflow enkel support. Speciaal ontworpen voor het ondersteunen van de enkel met blessures of als preventie van blessures aan de enkel.

StrengthTape Mini Kit enkel + voet

€9,95

Speciale set StrenghtTape voor op de enkel en voet makkelijk aan te brengen en laat geen lijmresten achter. Pre-cut Kinesiotape tape. Verminderd druk en pijn op de enkel/voet

Enkelbandage

€15,95

Enkelbandage geeft extra steun aan de enkel bij zwakke enkels. Ook preventief te gebruiken tegen enkelblessures. Makkelijk om te doen middels klittenband.

Arthritis Care enkel support

€21,95

De Actimove Arthritis Care supports zijn speciaal ontwikkeld voor personen met artritis om pijn te verlichten en gewrichtsmobiliteit te verbeteren. Variant Enkel

Rafys Anti-Klapvoetbrace Eenvoudig

€34,95

Rafys Anti-Klapvoetbrace Eenvoudig is ontworpen om te gebruiken in combinatie met een schoen met veters. Vergemakkelijkt lopen voor mensen met een klapvoet.

Rafys Anti-klapvoetbrace

€69,95

Rafys Anti-klapvoetbrace ontworpen voor problemen met de tibalis anterior bij het omhoog houden van de voet.

Rafys Enkelbrace Werk/Sport

€69,95

Rafys Enkelbrace Werk/Sport is een comfortabele brace gemaakt voor tijdens het sporten. Voorzien van elastische randen voor extra draagcomfort.

Neo G Enkelbrace

€32,95

De Neo G Enkelbrace is een speciaal ontwikkeld enkel support wat zorgt voor bescherming, ondersteuning en compressie van de enkel.