Brace & Bandages

Min: €0 Max: €300

TFCC bandage

€26,95

De TFCC bandage is een stabiliserende brace bij klachten aan de pinkzijde van de pols die vooral verergeren bij steunen op de hand.

Neo G Airflow pols en duim support

€22,95

De Neo G Airflow pols en duim support geeft extra ondersteuning aan de pols en duim. Heeft u last van spanning in uw pols of arm, last van verstuiking of onstabiele pols/duim dan is deze support iets voor u.

Neo G Rugband met baleinversteviging

€66,95

De Neo G Rugband met balein versteviging is de ideale rugband voor extra compressie en rug ondersteuning aan beide kanten.

Neo G Stabiliserende polsbrace

€31,95

Neo G Stabiliserende polsbrace is voorzien van metalen lepel waardoor de pols de juiste houding heeft. Heeft klittenband voor makkelijke bevestiging.

Rafys Ribbrace Thoraxband

€49,95

Ribbrace geschikt voor kneuzingen, onder de ribbrace kunnen drukelementen geplaatst worden.

Neo G Airflow enkel support

€22,95

Neo G Airflow enkel support. Speciaal ontworpen voor het ondersteunen van de enkel met blessures of als preventie van blessures aan de enkel.

Neo G Kuit / scheenbeenbrace

€32,95

De Neo G Kuit / scheenbeenbrace helpt bij verrekkingen, verstuikingen en shin splints, ook wel beenvliesontsteking genoemd.

Neo G Airflow kuit / scheenbeen support

€22,95

De Neo G Airflow kuit / scheenbeen support is een special support ter ondersteuning van verrekkingen, verstuikingen, instabiliteit en gewrichten met artritis.

Neo G Polsbrace

€26,95

De Neo G Polsbrace is een universele brace voor extra comfort en ondersteuning aan uw pols. Tijdens het revalitatieproces kan deze brace zorgen voor extra ondersteuning

Rafys Breukband 20 cm

€79,50

Breukband 20 centimeter, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Pagina 1 van 6