Telescoopspiegel met clip + licht

Deze telescoopspiegel valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstan

Lees meer...
Artikelnummer: PR45353

Telescoopspiegel met clip + licht

Deze telescoopspiegel valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd.

De telescoopspiegel is voorzien van een veiligheidsindicator die aangeeft wanneer de beugel zijn vacuüm aan het verliezen is en hij opnieuw moet worden vastgezet. De spiegel is voorzien van een LED licht voor het verduidelijken van het spiegelbeeld. Kan bevestigd worden naar wens, handig wanneer u zittend in de spiegel wilt kijken bij bijvoorbeeld persoonlijke verzorging.

Heeft u geen gladde of vlakke ondergrond dan kunt u bij ons zelfklevende RVS plaatjes bijbestellen zodat de Mobeli wandbeugels goed vast blijven zitten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen