SWIFT douchestoel

De SWIFT douchestoel is de volledige versie van de SWIFT stoelen. Hij is verkrijgbaar als standaard zitje, inclusief armsteunen of armsteunen en rugsteunen. Deze versie is voorzien van armsteunen en een rugleuning voor extra comfort en stevigheid. De douc

Lees meer...
Artikelnummer: ALM81701030

SWIFT douchestoel

De SWIFT douchestoel is de volledige versie van de SWIFT stoelen. Hij is verkrijgbaar als standaard zitje, inclusief armsteunen of armsteunen en rugsteunen. Deze versie is voorzien van armsteunen en een rugleuning voor extra comfort en stevigheid. De douchestoel is gemakkelijk in elkaar te zitten en eenvoudig uit elkaar te halen om op te bergen. Ideaal wanneer u na het douchen de stoel graag wilt opruimen of niet veel ruimte heeft om de stoel op te bergen. De stoel is verkrijgbaar in het groen, grijs en blauw.

Verder is de douchestoel in hoogte verstelbaar met een zittingshoogte van tussen de 42 en 57cm. De zitting is 54cm breed en 50cm diep. Breedte tussen armleggers is 45cm. De douchestoel heeft een gebruikersgewicht van maximaal 130kg.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen