StrengthTape Pre-Cut rol

StrengthTape Pre-Cut rol. Voorzien van 20 pre-cut strips van totaal 5 meter. Zelf gemakkelijk te bevestigen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.

Lees meer...
Artikelnummer: PR15550-BE

StrengthTape Pre-Cut rol

Deze tape is voorzien van 20 pre-cut stript met een totale lengte van 5 meter. De StrengthTape is zelf gemakkelijk te bevestigen. De pre-cut rollen zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren; beige, zwart, licht blauw, roze, rood, groen. U kunt rechtsboven het scherm een keuze maken.

Wat is StrenghtTape

Strenghttape zorgt voor een liftende werking van de huid waardoor er meer ruimte gecreëerd wordt. Hiermee zorgt de tape voor betere bloedcirculatie en lymfeafvoer met als direct gevolg dat u minder druk en pijn heeft op de gewenste lichaamsdelen. De tape plakt beter en heeft meer stretch dan welke tape dan ook op de markt. Daarnaast blijft de tape maar liefst vijf tot zeven dagen op de huid zitten zonder irritatie en laat geen lijmresten achter.

Voor het ontwikkelen van Strenghttape wordt er gebruik gemaakt van “ION Health Technology” wat 7 verschillende soorten mineralen integreert in het tape. Deze tape genereert hierdoor negatieve ionen welke volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken de toevoer van zuurstof naar de hersenen bevorderen. Hierdoor neemt de vermoeidheid af, de alertheid toe en stijgt de mentale energieniveau.

Hoe breng ik StrenghtTape aan op de juiste manier?

StrenghtTape heeft zelf voor elke mogelijke plek waar u de tape wilt aanbrengen een instructievideo gemaakt en een stappenplan welke u kunt volgen. Op deze manier kan iedereen gemakkelijk zelf de tape techniek leren en vervolgens zelf toepassen. Voor de uitleg kunt u naar de website gaan van StrenghtTape: www.strenghttape.com of scan de QR code die op de verpakking zit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen