StrengthTape 5 mtr rol

StrengthTape 5 mtr rol kan zelf op de juiste lengte geknipt worden. Handig als u al wat meer ervaring heeft met StrenghtTape.

Lees meer...
Artikelnummer: PR15551-BE

StrengthTape 5 mtr rol

Op deze rol zit 5 meter uncut StrenghtTape. Na aanschaf moet u deze dus zelf nog op de juiste lengte knippen. Deze rollen zijn handig als u al wat meer ervaring heeft met StrenghtTape en het zelf kan plakken met behulp van de instructies op de website van StrenghtTape. Wilt u liever vooraf geknipte tape dan verwijs ik u naar de StrenghtTape Mini Kits. Ook is deze rol verkrijgbaar als 35mtr lange rol. Deze 5 meter rollen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren; beige, zwart, roze, en rood.

Wat is StrenghtTape

Strenghttape zorgt voor een liftende werking van de huid waardoor er meer ruimte gecreëerd wordt. Hiermee zorgt de tape voor betere bloedcirculatie en lymfeafvoer met als direct gevolg dat u minder druk en pijn heeft op de gewenste lichaamsdelen. De tape plakt beter en heeft meer stretch dan welke tape dan ook op de markt. Daarnaast blijft de tape maar liefst vijf tot zeven dagen op de huid zitten zonder irritatie en laat geen lijmresten achter.

Voor het ontwikkelen van Strenghttape wordt er gebruik gemaakt van “ION Health Technology” wat 7 verschillende soorten mineralen integreert in het tape. Deze tape genereert hierdoor negatieve ionen welke volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken de toevoer van zuurstof naar de hersenen bevorderen. Hierdoor neemt de vermoeidheid af, de alertheid toe en stijgt de mentale energieniveau.

Hoe breng ik StrenghtTape aan op de juiste manier?

StrenghtTape heeft zelf voor elke mogelijke plek waar u de tape wilt aanbrengen een instructievideo gemaakt en een stappenplan welke u kunt volgen. Op deze manier kan iedereen gemakkelijk zelf de tape techniek leren en vervolgens zelf toepassen. Voor de uitleg kunt u naar de website gaan van StrenghtTape: www.strenghttape.com of scan de QR code die op de verpakking zit.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen