Bedsteun, veilig slapen en hulp bij opstaan

Min: €0 Max: €350

Bedsteunen kunnen veel mensen hulp geven in de slaapkamer. Denk hierbij aan het voorkomen dat u uit bed valt maar ook bij het helpen om in en uit bed te komen. In de categorie bedsteunen kunt u verschillende soorten bedsteunen bekijken. Zo hebben we verstelbare bedhekken/bedsteunen, bedsteunen die makkelijk mee op reis kan worden genomen, lichtgewicht bedsteunen of bedsteunen die makkelijk te bevestigen zijn aan welk bed dan ook. Bekijk zelf welke bedsteun het beste bij u past.


Home Bedsteun

€64,95

Home Bedsteun een op hoogte verstelbare bedsteun voor ondersteuning bij het in en uit bed gaan. Geschikt voor boxspring.

Top Grip

€104,95

Top Grip is een kleine bedsteun gemaakt van kunststof voorzien van een handvat om gemakkelijk in en uit bed te stappen.

Bedsteun Advantage

€109,95

Bedsteun Advantage is een lichtgewicht bedsteun uitermate geschikt voor op reis. Makkelijk in te klappen in de handige opberghoes.

Transferbeugel Easyrail

€168,95

Transferbeugel Easyrail, speciaal voor bedden met een bed ombouw waar het bed in valt. Kan onder het matras worden geschoven

Bedsteun Econorail

€96,95

Bedsteun Econorail is een lichtgewicht bedsteun/bedhek voor hulp bij transfers in en uit bed. Eenvoudig op te bergen in de handige opberghoes.

Bedsteun Mobility

€159,95

Bedsteun Mobility, een bedsteun met een zwenkbare handgreep voor extra hulp bij het in en uit bed stappen. In hoogte verstelbaar

Verstelbaar Bedhek

€187,95

Verstelbaar bedhek, zowel te gebruiken als handgreep en om te voorkomen van valpartijen. Gemakkelijk te bevestigen aan het bed.

Transferbeugel Easyrail dubbel

€324,95

Makkelijker in en uit bed stappen met deze transferbeugel. Speciaal voor bedden met een bed ombouw aar het matras in valt.

Transferbeugel Easyleaver

€159,95

Transferbeugel Easyleaver, transferhulp die gemakkelijk aan het bed bevestigd kan worden, geschikt voor boxspring bedden.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen