Slaapkamer, hulpmiddelen voor in de slaapkamer

Min: €0 Max: €950

Alle hulpmiddelen die u mogelijk gebruik van maakt in de slaapkamer, in aparte categoriën te bekijken.

Bent u op zoek naar hulpmiddelen bij aan en uitkleden dan hebben wij hier een aantal producten voor in de categorie aan/uitkleedhulp . Als u op zoek bent naar een goede kussen voor tijdens het slapen hebben wij ook hier een categorie voor. Verder kunt u hier producten vinden voor bedsteun, ruggensteun, matrasbeschermers, bedsokken en hulp bij transfers.


Bedpan RVS

€56,95

Simpele bedpan gemaakt van edelstaal. Word geleverd inclusief deksel. De bedpan heeft een diameter van 30cm aan de buitenkant en 20cm aan de binnenkant.

Vinger Contractuurkussen

€52,95

Vinger Contractuurkussen voor het verminderen van de druk in de handpalm en de vingers. Gemaakt van polyester met badstof cover.

Elleboog-hiel beschermer foam

€24,95

Met de Elleboog-hiel beschermer foam geeft u extra ondersteuning en veiligheid aan uw elleboog of hiel. De beschermer bestaat uit een rekbare kous en een uitneembare foampad

Handkegel met vingerspreider

€39,95

Deze handkegel biedt ondersteuning, beschermt tegen huidbeschadiging en geeft drukontlasting aan de handspieren. Daarnaast zorgt het voor een juiste houding van de vingers.

Hoofdkussen Medizon Rood Open

€71,95

Hoofdkussen Medizon Rood Open voorkomt stikken in eigen kussen. Gemaakt met honingraat structuur waardoor doorademen mogelijk blijft

Bedleestafel

€124,95

Deze bedleestafel is voorzien van een houten werkblad die in verschillende posities kan worden gesteld. Het frame is gemaakt van chroom en gecoat staal.

Bra-Angel

€41,95

De Bra-Angel is een hulpmiddel voor het aantrekken van de beha. Biedt ondersteuning bij licht tot gemiddeld bovenrug beperking.

Ruggensteun Verstelbaar

€69,95

Ruggensteun Verstelbaar is een poeder gecoate ruggensteun die u kunt verstellen in 6 verschillende standen. Bekleed met een luchtdoorlatende nylon stof.

Smart Glijzeil

€99,95

Makkelijk en veilig verplaatsen door middel van dit Smart Glijzeil. Te gebruiken bij verplaatsen van personen in bed of stoel naar een andere houding.

Glijzeil met blokkering

€124,95

Deze glijzeil zorgt voor extra ondersteuning bij een transfer. Via een glijzeil kan de gebruiker met hulp gemakkelijk een transfer maken.

Bedleestafel

€159,95

Een bedleestafel gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal. Het werkblad is te kantelen in 6 verschillende posities. Kan er eten op zetten of boek mee lezen

Badstof hoes voor Harley ringkussens

€14,95

Losse Badstof hoes voor Harley ringkussens. Gemaakt van badstof, zeer comfortabel

Pagina 1 van 8