Verzenden & retourneren

Verzending:
Zorghulpmiddelkopen.nl maakt voor de bezorging van uw bestellingen gebruik van de diensten van de TNT post en DHL. De bij uw bestelling vermelde tarieven gelden uitsluitend voor bezorging op een adres in Nederland, voor het buitenland gelden afwijkende tarieven. De verzendkosten bedragen € 6,75 incl. BTW per bestelling.

Levertijd:
De levertijd van het door u bestelde product bedraagt 3 tot 7 werkdagen nadat Zorghulpmiddelkopen.nl de betaling ontvangen heeft. Zorghulpmiddelkopen.nl heeft geen invloed op het leveringstraject wat door derden wordt gedaan zoals een postNL.

Retourneren:
Voor alle aankopen geldt een retourrecht van 7 dagen. Dit houdt in dat de klant het recht heeft binnen 7 dagen de artikelen in originele verpakking te retourneren *. LET OP: U dient vooraf contact met ons op te nemen via email. De geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn, en (indien van toepassing) voorzien van onbeschadigde en volledige verpakking. Bij het retourneren van de aankopen van de klant wordt verzocht een kopie van het aankoopbewijs mee te sturen. De kosten voor de verzending komen ten laste van de koper, met uitzondering van garantiegevallen. In het laatste geval zal Zorghulpmiddelkopen.nl de verzendkosten direct na ontvangst van het pakket op uw rekening terugstorten.

Let op: Ongefrankeerde retourzendingen worden in alle gevallen geweigerd.

Na ontvangst van uw zending en goedkeuring door Zorghulpmiddelkopen.nl over de staat van het product, wordt binnen 14 dagen het betaalde bedrag teruggestort. Zorghulpmiddelkopen.nl behoudt zich het recht voor om retourzendingen te weigeren, of slechts een gedeelte van het aankoopbedrag terug te betalen indien het artikel is beschadigd of indien het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt.

* Het recht op retourneren vervalt bij speciaal bestelde artikelen, bestellingen met afwijkende prijsafspraken en bestellingen van meerdere identieke artikelen met hetzelfde artikelnummer, tenzij er sprake is van garantie.