Over ons

De webwinkel Zorghulpmiddelkopen.nl is ontstaan uit het probleem dat veel mensen met een beperking geen tijd en energie hebben om alle informatie van verschillende sites te gaan vergelijken. Deze webwinkel moet de oplossing bieden van een plek waar informatie en producten samenkomen. Een webwinkel waar je komt voor informatie en ziet dat ze ook het product verkopen.

Zorghulpmiddelkopen.nl valt onder Codaal Webcare VOF wat een bedrijf is van drie studenten van de Hogeschool Inholland te Diemen. De studenten zijn op dit moment in hun laatste jaar van de HBO opleiding. Zijnde Roel Conijn en Frank Uijtendaal en Jan-Willem Meerveld die respectievelijk Small Business & Retail Management en Commerciële Economie studeren.

Wat beide heren delen is een passie voor techniek en webwinkels die zich in de loop der jaren ontwikkeld heeft tot een dermate niveau dat beide heren na stage niets anders wilde dan zelf een webwinkel beginnen.

De VOF is opgericht omdat beide heren zich samen willen etaleren als krachtig middel om de (online) marketing van een bedrijf tot een hoger niveau te brengen of om samen met een bedrijf de stap te maken om een webwinkel te beginnen.

Roel Conijn heeft zelf een lichamelijke beperking waardoor hij veel kennis van de markt heeft en zich kan verplaatsen in de consument. Door het gebruik van hulpmiddelen weet hij precies welke producten wel en niet werken. De ervaring van stages zal worden meegenomen in het bouwen en optimaliseren van de webwinkel. Ook zal hij blogs schrijven over producten maar ook over verschillende onderwerpen binnen de zorg. Roel heeft zichzelf daarom als doel gesteld om een webwinkel te beheren die voor veel mensen een uitkomst is in zoveel informatievoorziening van de producten als het aanbieden van hoogwaardige producten.

Frank Uijtendaal heeft veel kennis en ervaring op het gebied van techniek en de werking van webwinkels. Tijdens zijn vele bijbaantjes heeft hij veel kennis opgedaan van sales en marketing. Hij is  de perfecte persoon die veel waarde kan toevoegen aan de webwinkel. Zijn kennis van sales zullen ervoor zorgen dat de klanten een goed gevoel over houden nadat ze de webwinkel hebben bezocht. Frank heeft daarom als doel gesteld om ervoor te zorgen dat de bezoekers van de webwinkel zich snel thuis voelen op de website. Dat zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De missie van Zorghulpmiddelkopen.nl is om een webwinkel te bouwen waarop u binnen een aantal minuten precies gevonden heeft wat u zoekt en dat het product zo snel mogelijk bij u in huis is om u te helpen.
 

Het toekomstbeeld ziet er als volgt uit:
Een webwinkel bouwen waar mensen met een beperking en ouderen op een zo makkelijk mogelijke manier het beste product kunnen vinden die hun helpt met welk probleem dan ook. Dit wordt gedaan door u zoveel mogelijk informatie aan te bieden, zodat u er 100% zeker van bent dat u het juiste product heeft gekocht.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft horen wij dat graag. Mail ons dan op: info@zorghulpmiddelkopen.nl