Over ons

De webwinkel Zorghulpmiddelkopen.nl is ontstaan uit het probleem dat veel mensen met een beperking geen tijd en energie hebben om alle informatie van verschillende sites te gaan vergelijken. Deze webwinkel moet de oplossing bieden van een plek waar informatie en producten samenkomen. Een webwinkel waar je komt voor informatie en ziet dat ze ook het product verkopen.

Zorghulpmiddelkopen.nl valt onder Codaal Webcare VOF wat een bedrijf is van drie oud studenten van de Hogeschool Inholland te Diemen. 

De VOF is opgericht omdat beide heren zich samen willen etaleren als krachtig middel om de (online) marketing van een bedrijf tot een hoger niveau te brengen of om samen met een bedrijf de stap te maken om een webwinkel te beginnen.

De missie van Zorghulpmiddelkopen.nl is om een webwinkel te bouwen waarop u binnen een aantal minuten precies gevonden heeft wat u zoekt en dat het product zo snel mogelijk bij u in huis is om u te helpen.

Het toekomstbeeld ziet er als volgt uit:
Een webwinkel bouwen waar mensen met een beperking en ouderen op een zo makkelijk mogelijke manier het beste product kunnen vinden die hun helpt met welk probleem dan ook. Dit wordt gedaan door u zoveel mogelijk informatie aan te bieden, zodat u er 100% zeker van bent dat u het juiste product heeft gekocht. Daarnaast biedt zorghulpmiddelkopen.nl een groot assortiment wat uniek is in Nederland en België tegen snelle levertijden.

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft horen wij dat graag. Mail ons dan op: [email protected] 

Zorghulpmiddelkopen.nl helpt u uiteraard graag, heeft u vragen neem dan snel contact met ons op.