Rolstoel/Scootmobiel Oprijgoot

Rolstoel/Scootmobiel Oprijgoot kopen? Nu overal gemakkelijk naar binnen met de oprijgoten voor rolstoel en scootmobiel. Verkrijgbaar in verschillende maten.

Lees meer...
€204,95 Incl. btw
Levertijd: 3-5 Werkdagen
Artikelnummer: LR-150

Rolstoel/Scootmobiel Oprijgoot

Bent u op zoek naar een handige oprijgoot waarmee u gemakkelijk uw rolstoel of scootmobiel kan verplaatsen? Deze lichtgewicht oprijgoot is speciaal gemaakt voor het verplaatsen van rolstoelen en scootmobiel. Het ontwerp maakt het mogelijk dat u de oprijgoot gemakkelijk in kan schuiven en mee kan nemen naar waar u maar wilt. Ook is de oprijgoot voorzien van handgrepen voor eenvoudig transport.

Geschikt voor elke rolstoel of scootmobiel

Deze oprijgoot is belastbaar tot 300kg waardoor u altijd veilig met welke stoel dan ook hier zonder zorgen op kan rijden. Daarnaast is hij ook voorzien van een anti-slip oppervlak voor extra veiligheid. 

Bij aanschaf van deze Rolstoel/Scootmobiel Oprijgoot krijgt u twee oprijgoten. De lengte in combinatie met binnenmaat voor alle oprijgoten ziet er als volgt uit:

Lengte Binnenmaat Belasting
150cm 11cm 300kg
210cm 11cm 300kg
150cm 20cm 300kg
210cm 20cm 300kg
300cm 20cm 300kg


De oprijgoot van 300cm is alleen leverbaar met een binnenmaat van 20cm.


Voordelen van de Rolstoel/Scootmobiel Oprijgoot

  • Gemaakt van Lichtgewicht Aluminium
  • Voorzien van handgrepen voor eenvoudig transport
  • Anti-slip oppervlak
  • Belastbaar tot 300kg
  • Geschikt voor zowel een rolstoel als scootmobiel
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen