Rolstoel Oprijplaat, een handig hulpmiddel om overal naar binnen te komen

Rolstoel Oprijplaat, draagbare lichtgewicht oprijplaat voor rolstoel. Overal mee naar toe te nemen. Ultieme oprijplaat voor rolstoelen.

Lees meer...
€539,00 Incl. btw
Levertijd: Levertijd enkele werkdagen
Artikelnummer: GM30100-070

Rolstoel Oprijplaat


Wilt u wel eens ergens heen maar is het onmogelijk om met uw rolstoel naar binnen te komen vanwege hoge drempels? Wij hebben de oplossing voor als u op pad gaat met uw rolstoel naar onbekende gebouwen. De ultieme oprijplaat voor rolstoelen.

Deze oprijplaat is gemaakt van lichtgewicht koolstofvezel en is daardoor zeer gemakkelijk om overal naar mee te nemen. Met de Rolstoel Oprijplaat kunt u nu overal naar binnen waar een drempel ligt. Het grote voordeel  is dat hij zeer licht is in combinatie met het gewicht dat hij kan dragen. Verder is hij verkrijgbaar in 5 verschillende lengtes om daardoor de helling te verkleinen bij grotere drempels.  

Lengte      Gewicht Belasting  Levertijd
70cm 3,5kg       300 kg 1 tot 3 werkdagen
85cm 4kg 300 kg 1 tot 3 werkdagen
125cm 6kg 300 kg 1 tot 3 werkdagen
165cm 7,5kg 300 kg 1 tot 3 werkdagen
205cm    9,5kg 300 kg 1 tot 3 werkdagen

 
Zoals u kunt zien zijn de verschillende lengtes verschillend van gewicht maar hebben allemaal een even hoge belasting max. U kunt zelf bepalen welke van deze oprijplaten u graag wilt kopen.

De rolstoel oprijplaat 70 centimeter is bij ons mogelijk om zeer snel geleverd te krijgen. Bestel deze voor 11:00 uur en u heeft deze morgen al in huis!

De voordelen van deze oprijplaat:

  • Gemaakt van lichtgewicht koolstofvezel
  • Verkrijgbaar in verschillende lengtes en gewicht
  • Overal mee naar toe te nemen
  • Kan een gewicht aan van tot de 300kg
  • Ultieme oprijplaat voor rolstoelen
  • Snelle levering via zorghulpmiddelkopen.nl
  • Voor het 70cm model is er een draagtas beschikbaar. Bekijk hier de draagtas

 

 

Lees onze ervaring van dit product hier: Review Rolstoel Oprijplaat

Dick 17-11-2015 14:00

Wij hebben de oprijplaat aangeschaft voor onze kleding winkel in een oud pand. Wij hebben speciale kleding voor de wat grotere maten en door de rolstoel oprijplaat is het nu voor veel van onze klanten veel eenvoudiger om binnen te komen. Het product was zeer snel geleverd en is inderdaad zeer eenvoudig in gebruik.


Peter Jansma 28-05-2015 12:52

Product is inderdaad erg licht, mijn vrouw kan deze makkelijk zelf optillen en meenemen. Levering was goed verlopen, pakket was binnen de levertijd binnen. Erg goed verpakt, goede snelle klantenservice die snel de vragen beantwoorde.


5 sterren op basis van 2 beoordelingen