Rechthouder Anatomisch

Met de Rafys Rechthouder Anatomisch kan men zelf de juiste houding van uw schouder realiseren.

Lees meer...
€56,95 Incl. btw
Levertijd: Levertijd enkele werkdagen
Artikelnummer: 8719425771311

Rechthouder Anatomisch

Met de Rafys Rechthouder Anatomisch kunt u zelf de juiste houding van uw schouder realiseren. De band heeft klitband sluitingen en kan zo, naarmate men meer of minder correctie wil, gemakkelijk strakker of losser bevestigd worden. 

Anatomisch staat voor het feit dat deze rechthouder te combineren is met een extra aantrekband, die de rug extra recht trekt. Naar voren afhangende schouders hebben altijd een extra rug krommend effect, een rechttrekkende aantrekband levert dan een heel belangrijke tegenkracht. De aantrekband wordt voor op de buik gesloten. 

Wij adviseren om de rechthouders in te stellen in een neutrale romp stand. Bij teveel afhangende schouders geeft de band een plezierige reminder functie. Aan te raden is om de rechthouder de eerste week maximaal 2 x 1,5 uur per dag te dragen en dit geleidelijk uit te bouwen. Direct te lang dragen kan spierpijn geven.

Deze uitvoering is niet geschikt voor mensen met klachten rondom het schoudergewricht, aangezien men voor het bevestigen van de band zelf de banden moet verstellen boven op de schouders.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen