Rafys Enkelbrace Werk/Sport

Rafys Enkelbrace Werk/Sport is een comfortabele brace gemaakt voor tijdens het sporten. Voorzien van elastische randen voor extra draagcomfort.

Lees meer...
€69,95 Incl. btw
Levertijd: voor 15.30 besteld morgen in huis, voor 11.30 besteld vandaag in huis
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Rafys Enkelbrace Werk/Sport

De Rafys Enkelbrace Werk/Sport is een speciale variant van de Rafys Enkelbrace Neopreen. Deze brace is voorzien van extra elastisch materiaal aan de uiteindes van de brace waardoor het een comfortabeler enkelbrace is en voor langere tijd gebruikt kan worden tijdens het sporten of werken.

De enkelbrace wordt gebruikt om herhaalde enkelblessures te voorkomen als enkelverstuiking of herhaaldelijk zwikken met de enkel. Voorzien van een ringsluiting met klittenband kan deze sport enkelbrace ingesteld worden naar wens. Afhankelijk van het herstelproces en de mate van stabiliteit vereist is kan de brace strakker gezet worden.

De brace werkt als imitatie van het ligamentum talofibulare anterius ofwel sponggewricht waardoor er geen zijwaartse beweging gemaakt kan worden met de enkel. Ook verkrijgbaar als neopreen of textiel uitvoering, deze zijn niet geschikt om te gebruiken tijdens het sporten maar biedt wel de mogelijkheid voor mensen die een pleister of rubber allergie hebben

Maatvoering Rafys Enkelbrace Werk/Sport

Deze sportbrace is verkrijgbaar in meerdere maten, voor het selecteren van de juiste maat wordt er gebruik gemaakt van de voetomtrek op het hoogste gedeelte van de wreef.

  • XS= 21-23 cm
  • S = 23 - 26 cm. 
  • M = 26 - 28 cm. 
  • L = > 28 cm. 


Alleen verkrijgbaar in zwart. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen