Rafys AEB Tenniselleboogbandage

De Rafys AEB Tenniselleboogbandage verminderd de pijn tijdens het sporten als u last heeft van een tenniselleboog of golfersarm.

Lees meer...
Artikelnummer: 8719425772011

Rafys AEB Tenniselleboogbandage

De Rafys AEB Tenniselleboogbandage verminderd de pijn tijdens het sporten als u last heeft van een tenniselleboog of golfersarm. De bandage is voorzien van een drukelement waarmee contractie van de spieren wordt onderdrukt. Geschikt voor zowel de linker als rechter arm.

Het drukelement in de bandage heeft als extra voordeel, tegenover bandages zonder drukelement, dat het selectief de aangedane spier drukt en minder de andere spieren. Hierdoor wordt de druk meer geconcentreerd op de spieren die aangedaan is. Een tweede voordeel van het drukelement is dat er naast de vleugels geen ander contact van de bandage met de arm is waardoor u geen last heeft van afgeknelde bloedsomloop.

De elleboog bandage voor tenniselleboog en golfersarm is verkrijgbaar in drie maten. Voor het selecteren van de juiste maat meet u de omvang van de onderarm, twee vingers on de elleboogplooi. Ook kunt u kiezen uit drie verschillende kleuren.

  • Maat S: <21 centimeter
  • Maat M: >21 centimeter, <29 centimeter
  • Maat L: >29 centimeter

Let op! geef bij uw bestelling door of u links of rechtshandig wilt ontvangen, dan kan in het opmerkingen veld. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen