Rafys AAEB Anti Allergie Tenniselleboogbandage

De Rafys AAEB Anti Allergie Tenniselleboogbandage is een tennis elleboog bandage voorzien van een drukelement. Verminderd de pijn als gevolg van zowel een tenniselleboog als een golfersarm.

Lees meer...
€39,50 Incl. btw
Levertijd: Niet meer leverbaar
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

Rafys AAEB Anti Allergie Tenniselleboogbandage

De Rafys AAEB Anti Allergie Tenniselleboogbandage is een tennis elleboog bandage voorzien van een drukelement. Verminderd de pijn als gevolg van zowel een tenniselleboog als een golfersarm. De drukelementen combineert druk op de spierbuik en verminderd circulaire belasting.

De drukelementen zorgen voor het onderdrukken van contractie waarmee de aangedane spieren worden ontlast. De drukelementen in de elleboog bandage zijn zo ontworpen dat ze alleen druk uitoefenen op de aangedane spieren waardoor de druk geconcentreerd is. Daarnaast kan met behulp van het drukelement goed aangevoeld worden dat de bandage goed zit en de juiste spieren worden gedrukt. Een bijkomend voordeel is dat de bandage met drukelement voorkomt dat de bloedsomloop in de arm wordt afgekneld.

Deze speciale versie bandage is gemaakt van zeemleer voor beter comfort, vooral in de zomer. 

De bandage is slechts te gebruiken voor één arm. Bij het bestellen heeft u de keuze tussen een linkse en rechtse uitvoering, kunt u een maat selecteren en een kleur uitkiezen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen