QuattroPower steun

Deze beugel valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en daarm

Lees meer...
€387,95 Incl. btw
Levertijd: 2 werkdagen
Artikelnummer: PR45328

QuattroPower steun

Deze beugel valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd.

De beugel is voorzien van een veiligheidsindicator die aangeeft wanneer de beugel zijn vacuüm aan het verliezen is en hij opnieuw moet worden vastgezet. Eenvoudig te plaatsen, en even gemakkelijk los te maken. De QuattroPower steun is het meest veelzijdig van alle Mobeli wandbeugels. Hij is te gebruiken in meerdere situaties zoals bijvoorbeeld toiletsteun of douchesteun. De QuattroPower heeft een Nenn belasting van 80kg en kan zelfs op holle betegelde wanden worden bevestigd.

De steun is verkrijgbaar inclusief en exclusief extra handvat.


 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen