QuattroPlus

Deze beugel valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en daarm

Lees meer...
€299,95 Incl. btw
Levertijd: 2 werkdagen
Artikelnummer: PR45320

QuattroPlus

Deze beugel valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd.

De beugel is voorzien van een veiligheidsindicator die aangeeft wanneer de beugel zijn vacuüm aan het verliezen is en hij opnieuw moet worden vastgezet. Eenvoudig te plaatsen, en even gemakkelijk los te maken. Deze beugels zijn speciaal ontworpen voor een hogere belasting. De belasting wordt met behulp van extra zuignappen, vier in totaal, verhoogd naar 125kg. Diagonale verbinding-scharnieren maken het mogelijk de QuattroPlus in alle richtingen te bevestigen tot een Nenn belasting van 80kg. De QuattroPlus is verkrijgbaar in vier verschillende maten: 200-325mm, 320-445mm, 420-545mm en 645-770mm.

Heeft u geen gladde of vlakke ondergrond dan kunt u bij ons zelfklevende RVS plaatjes bijbestellen zodat de Mobeli wandbeugels goed vast blijven zitten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen