Pluggies Kids oordopjes

Kinderen vallen onder de groep die extra gevoelig is voor lawaai. Het is daarom belangrijk om uw kind tijdens het luisteren naar muziek, bij het spelen of zwembad de oren te beschermen. De Pluggies oordopjes zijn speciale oordopjes voor kinderen tussen de

Lees meer...
€13,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 12:00 besteld, morgen in huis (werkdagen)
Artikelnummer: AL200236-S

Pluggies Kids oordopjes

Kinderen vallen onder de groep die extra gevoelig is voor lawaai. Het is daarom belangrijk om uw kind tijdens het luisteren naar muziek, bij het spelen of zwembad de oren te beschermen. De Pluggies oordopjes zijn speciale oordopjes voor kinderen tussen de drie en twaalf jaar. Deze multifunctionele gehoorbeschermers kunnen worden gebruikt voor meerdere toepassingen. Ze dempen geluiden, voorkomen water in de oren helpen bij concentratie en voorkomen oorpijn tijdens het vliegen.

Materiaal van de kinders oordopjes

De oordopjes voor de kinderen zijn gemaakt van een door Alpine ontwikkeld materiaal genaamd AlpineThermoShape. Dit materiaal vormt zich naar het oor zodat deze precies in de gehoorgang past. Dit zorgt ervoor dat de oordopjes zowel comfortabel zitten als dat ze niet snel uit de oor vallen bij bewegingen. Dit materiaal bevat geen siliconen en is hypoallergeen waardoor er geen allergische reacties van komen.

Filters in Pluggies Kids

De filters in de oordopjes zijn voorzien van een speciaal Alpine Akoestisch filter. Deze filter dempt het geluid maximaal tot het niveau dat het kind nog voldoende van de omgeving kan horen. Er ontstaat geen afgesloten gevoel en uw kind kan gewoon gesprekken blijven verstaan.

Tijdens het vliegen zorgen de oordopjes voor het reguleren van de druk op het trommelvlies gedurende het opstijgen en landen van het vliegtuig. U kunt het filter zien als een ventiel die de drukverdeling tussen de buitenwereld en het middenoor regelt. De buis in het oor heeft dan genoeg tijd om zich aan te passen aan de drukverschillen.

Bij aanschaf van de Pluggies Kids ontvangt u zes vrolijke naamstickers waarmee het bewaardoosje versiert kan worden.

Voordelen van de Pluggies Kids oordopjes

  • Voorkomt gehoorbeschadiging 
  • Verhoogt de concentratie 
  • Houdt water uit het oor 
  • Gesprekken blijven hoorbaar door unieke AlpineAcousticFilters
  • Makkelijk in het oor te plaatsen 
  • Zeer comfortabel door zacht AlpineThermoShape™ materiaal
  • Geen siliconen 
  • Herbruikbaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen