PartyPlug oordopjes

Nieuwe Alpine Partyplug oordopjes voor tijdens het feesten zorgen ervoor dat muziekliefhebbers nu kunnen genieten van de muziek maar dat ze niet kapot gaan van de soms te harde muziek. De PartyPlug oordopjes zorgen voor het verlagen van de muziek naar een

Lees meer...
€13,95 Incl. btw
Levertijd: Voor 12:00 besteld, morgen in huis (werkdagen)
Artikelnummer: AL200228-S

PartyPlug oordopjes

Nieuwe Alpine Partyplug oordopjes voor tijdens het feesten zorgen ervoor dat muziekliefhebbers nu kunnen genieten van de muziek maar dat ze niet kapot gaan van de soms te harde muziek. De PartyPlug oordopjes zorgen voor het verlagen van de muziek naar een veilig niveau waardoor u aan het einde van de avond geen last heeft van piepjes in de oren. Gaat u vaker naar feesten of festivals dan is het aan te raden deze oordopjes te gebruiken om blijvende gehoorbeschadiging en blijvende piep in de oren te voorkommen. De PartyPlug is ook verkrijgbaar voor kinderen: Pluggies Kids.

Comfortabele muziekoordopjes

De Alpine Partyplug is voorzien van speciale AlpineThermoShape. Dit materiaal zorgt ervoor dat de oordopjes vormen naar de binnenkant van uw oor. Hierdoor blijft de oordop goed zitten en zorgt deze voor perfecte comfort en demping van muziek. Dit materiaal zorgt tevens ervoor dat u geen afgesloten gevoel heeft wat andere muziekoordopjes wel vaak hebben. Het materiaal is hypoallergeen wat betekend dat er geen siliconen in is verwerkt tegen allergische reacties.

Partyplug filter

De filter in de PartyPlug oordopjes zijn hoogwaardige akoestische filters die het volume naar een veilig niveau brengen en toch de muziekbeleving en kwaliteit blijft behouden. Het is tijdens het dragen van de oordopjes gewoon mogelijk om te praten met uw vriend of vriendin. De unieke doorzichtige filters zijn daarnaast nauwelijks zichtbaar in het oor.

Alpine Miniboxx

Bij aanschaf van de PartyPlug oordopjes ontvangt u een gratis miniboxx waar u de muziekoordopjes veilig in kan bewaren. Past met gemak in de broekzak of tasje. Voorzien van een kogelkoordje.

Voordelen van de Partyplug muziekoordopjes

  • Voorkomt gehoorbeschadiging 
  • Geen irritante piep meer in je oren 
  • Muziekkwaliteit blijft optimaal door AlpineAcousticFilters 
  • Gesprekken blijven verstaanbaar 
  • Ideale pasvorm door zacht AlpineThermoShape™ materiaal
  • Geen siliconen 
  • Met Alpine Miniboxx om oordoppen makkelijk mee te nemen 
  • Nauwelijks zichtbaar in het oor 
  • Herbruikbaar 
  • Beste getest bij Kassa in mei 2015
0 sterren op basis van 0 beoordelingen