Wikkeldeken

Min: €0 Max: €90

Informatie over een rolstoel wikkeldeken

Wilt u naar buiten wanneer het weer toch wat minder is dan is een wikkeldeken voor uw roltsoel of scootmobiel een heel gemakkelijke oplossing. De wikkeldeken kunt u vaak eenvoudig om u heen wikkelen of deze zijn vast te maken met een klittenband strip of met vergelijkbare technieken. deze is vaak te bevestigen met een klittenband aan de rolstoel. Veel van de modellen beschikken over een waterafstotende en winddichte nylon en/of een warme fleece borgvoering. ER zijn verschillende modellen beschikbaar voor verschillende prijzen. 

Op onze website is een aantal verschillende modellen te zijn in uiteenlopende prijs categorieën. Deze modellen kunnen verschillen in lengte en in de soort voering. Zo is er voor ieder wat wils en een model beschikbaar. De wikkeldeken is gemaakt van verschillende materialen. Laat u niet door eventueel slecht weer uit de weg. Met de wikkeldeken kan je makkelijk naar buiten ook wanneer het weer wat minder is.


Voetenzak 135 met warme voering

€89,95

Voetenzak 135 met warme voering. waterafstotend en winddicht. Voorzien van een rits in het midden om het in- en uitstappen zo eenvoudig mogelijk te maken.

Scootmobiel/Rolstoel Wikkeldekens

€64,95

Scootmobiel/Rolstoel Wikkeldekens. Gemaakt van een hoogwaardig nylon dat windbestendig en waterafstotend is. Samen zorgt dit ervoor dat u warm en droog blijft.