Voetenzak, hulpmiddelen voor rolstoel en scootmobiel

Min: €0 Max: €400

In de categorie Voetenzak bieden we een aantal verschillende voetenzakken aan die helpen bij verschillende behoeftes. Zo hebben we een voetenzak voor in een rolstoel en scootmobiel die zorgen dat u warm blijft als het buiten koud is. Maar ook hebben we voetenzakken gemaakt van winddichte en waterafstotend nylon voor als u in de regen naar buiten moet. Alle hier aangeboden voetenzakken/beenzakken zijn te gebruiken in zowel een rolstoel als scootmobiel.


Scootmobiel/Rolstoel Voetenzak Virgin Wol

€199,00

Scootmobiel/Rolstoel Voetenzak Virgin Wol. De voetenzak heeft een zeer comfortabele vorm en is gemakkelijk om in te stappen vanwege de ritsen aan beide zijden.

Scootmobiel/Rolstoel Voetenzak Echte Lamsvacht

€399,00

Scootmobiel/Rolstoel Voetenzak Echte Lamsvacht. Deze voetenzak is zeer comfortabel door de manier waarop hij in een lichaamsvorm is gesneden.

Scootmobiel Voetenzak Deluxe

€89,95

Scootmobiel Voetenzak Deluxe, voor een aangename en warm onderlichaam. Waterdicht. Makkelijk instappen en vastmaken met elastieken lussen.

Scootmobiel Voetenzak Elite

€119,95

Scootmobiel/Rolstoel Voetenzak gemaakt met wol-fleece voering voor aangename warmte. Makkelijk in en uitstappen. Vast te maken aan de zitting.

Scootmobiel Voetenzak Extra Groot

€124,95

Scootmobiel Voetzak Extra Groot, deze voetenzak is 25cm groter in omvang. Zorgt voor een warm lichaam. Waterafstotend.

Splash Scooter Leg Cape

€66,95

Met deze speciale leg cape heeft u een waterafstotende en winddichte cape. Deze houdt u daarom lekker warm. Door de eenvoudige kliksluiting om de stoel is deze zeer snel te bevestigen.