Rugondersteuning, voor uw rolstoel, scootmobiel en autostoel

Min: €0 Max: €80

Bekijk hier de verschillende rugondersteuning en kussens voor uw rug. Te gebruiken in rolstoelen, scootmobiel en autostoelen. Bijna alle rugondersteuning zijn verkrijgbaar in verschillende maten en materialen. Zo hebben we een rugondersteuning gemaakt van traagschuim die zich vormt naar uw lichaam en polyurethaan schuim voor stevigheid.

Ook bieden we een aantal lumbaal ondersteuning die zorgt dat uw lendenwervels recht blijven en daarnaast bied het laterale ondersteuning en eventuele reductie van spanning.


Harley Lumbaal Kussen

€62,95

Harley Lumbaal Kussen zorgt dat uw lendenwervels recht blijven en daarnaast bied het laterale ondersteuning en eventuele reductie van spanning.

Harley Designer Rugondersteuning

€79,95

Harley Designer Rugondersteuning heeft een combinatie van traagschuim en polyurtehaanfoam voor extra comfort en maximale ondersteuning van uw rug.

Harley Rolls

€21,95

Harley Rolls, lumbaalsteun voor handige steun in uw rug. Makkelijk mee te nemen. Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Goede rugondersteuning.

Harley Designer D-Rol

€32,95

Harley Designer D-Rol, speciale onderrug ondersteuning gemaakt van traagschuim. Goede comfort en drukverdeling. Ideaal voor stoelen met rechte rugleuning.

Harley Lumbaal Ondersteuning

€22,95

Harley Lumbaal Ondersteuning met speciale lange kussen voor zijondersteuning. Gemaakt van traagschuim en polyurethaan foam.

Harley Bari-Care Rugondersteuning

€54,95

Harley Bari-Care Rugondersteuning gemaakt van een toplaag van traagschuim voor stevige ondersteuning en de juiste drukverdeling van uw rug.

Harley Hoofd-rugondersteuning

€26,95

Harley Hoofd-rugondersteuning. Met de speciaal gebalanceerde band kunt u deze hoofd-rugondersteuning verstellen naar elke gewenste hoogte om het comfort voor u zo hoog mogelijk te maken. Gemaakt van polyurethaan schuim.

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen