Krukken

Min: €0 Max: €80

Crutch Pod

€21,95

Met de Crutch Pod kunt u een opbergvakje aan uw loopkruk vastmaken. De Crutch Pod is zo ontworpen dat het geen invloed heeft om de evenwicht of functie van de loopkurk.

Stokkikker

€2,95

De Stokkikker is een hulpmiddel waarmee u de wandelstok als het waren aan de tafel kunt hangen zodat u uw wandelstok of krukken altijd binnen handbereik heeft.

Let's Twist Again elleboogkrukken

€79,95

Let's Twist Again elleboogkrukken

Elleboogkruk dubbel verstelbaar

€56,95

Deze onderarmkruk is voorzien van een anatomisch en zachte greep. De handgreep biedt extra steun en verspreid de druk op de hand, ideaal wanneer u langere tijd gebruik maakt van de kruk.

Crutch Lock

€21,95

De Crutch Lock is een slot die twee losse krukken aan elkaar houden. De sterke magneet zorgt ervoor dat de krukken niet van elkaar af vallen.

Stok en Krukhouder

€7,95

Bevestig uw stok of krukken aan uw rollator. De houder is te bevestigen met schroeven en past op de meeste rollators.

Kinderkruk

€16,50

De kinderkruk is gemaakt uit sterk lichtgewicht aluminium en is verkrijgbaar in de kleur blauw/oranje. De kruk heeft een open manchet.

Flipstick

€39,95

Deze wandelstok is voorzien van een opklapbare zadelzitting. De zitting is voorzien van een vergrendeling zodat hij stevig vast zit

Duo wandelstokhouder

€79,95

De wandelstokhouder is voorzien van een veiligheidsindicator die aangeeft wanneer de beugel zijn vacuüm aan het verliezen is en hij opnieuw moet worden vastgezet.