Autorijden, hulpmiddelen voor in de auto

Min: €0 Max: €45

In de categorie autorijden vind u alle producten die u kunnen helpen bij het autorijden. Zo hebben we een handybar waarmee u gemakkelijk en uit uw auto kunt stappen. En een kussen voor uw rug voor extra ondersteuning tijdens het autorijden. 

Voor zitkussens in de auto verwijs ik u naar de zitkussen categorie.


Panoramische autospiegel

€16,95

De panoramische autospiegel geeft u extra overzicht over de dode hoek en alle rijstroken achter u. Eenvoudig te installeren op de bestaande achteruitkijkspiegel.

Handgreep voor auto

€24,95

Deze handgreep voor de auto is te bevestigen door het autoraam naar beneden te laten zakken en de nylon riem rond het portier van de auto te bevestigen.

Mapje invalidenkaart

€43,95

Handig mapje voor het opbergen van een blauw Europese invalidenkaart en parkeerschijf. Met dit mapje kunt u de aankomsttijd aanpassen zonder de parkeerschijf uit het mapje te halen.

Seat Belt Reacher

€8,95

Simpel maar zeer handig hulpmiddel voor het pakken van de gordel in de auto. Ideaal wanneer u een beperkte mobiliteit in de arm of schouders heeft.

Harley Autostoelsteun

€37,95

Harley Autostoelsteun is de optimale rug ondersteuning voor in de auto. Anatomisch gevormd maakt dit de beste keuze voor in de auto. Tevens verkrijgbaar als traagschuim steun.

Handybar

€34,95

Handybar ondersteuning bij het in en uitstappen voor in de auto. Met de Handybar stapt uit gemakkelijk in en uit uw auto.