Autorijden, hulpmiddelen voor in de auto

Min: €0 Max: €45

In de categorie autorijden vind u alle producten die u kunnen helpen bij het autorijden. Zo hebben we een handybar waarmee u gemakkelijk en uit uw auto kunt stappen. En een kussen voor uw rug voor extra ondersteuning tijdens het autorijden. 

Voor zitkussens in de auto verwijs ik u naar de zitkussen categorie.


Mapje invalidenkaart

€43,95

Handig mapje voor het opbergen van een blauw Europese invalidenkaart en parkeerschijf. Met dit mapje kunt u de aankomsttijd aanpassen zonder de parkeerschijf uit het mapje te halen.

Panoramische autospiegel

€16,95

De panoramische autospiegel geeft u extra overzicht over de dode hoek en alle rijstroken achter u. Eenvoudig te installeren op de bestaande achteruitkijkspiegel.

Handgreep voor auto

€24,95

Deze handgreep voor de auto is te bevestigen door het autoraam naar beneden te laten zakken en de nylon riem rond het portier van de auto te bevestigen.

Seat Belt Reacher

€8,95

Simpel maar zeer handig hulpmiddel voor het pakken van de gordel in de auto. Ideaal wanneer u een beperkte mobiliteit in de arm of schouders heeft.

Harley Autostoelsteun

€37,95

Harley Autostoelsteun is de optimale rug ondersteuning voor in de auto. Anatomisch gevormd maakt dit de beste keuze voor in de auto. Tevens verkrijgbaar als traagschuim steun.

Handybar

€34,95

Handybar ondersteuning bij het in en uitstappen voor in de auto. Met de Handybar stapt uit gemakkelijk in en uit uw auto.