Norco oedeemhandschoenen hand met hele vingers

Norco oedeemhandschoenen hand met hele vingers verminderen vochtvorming in de handen. Deze handschoenen geven druk van buitenaf op de arm en lymfevaten.

Lees meer...
€15,95 Incl. btw
Levertijd: Levertijd enkele werkdagen
Artikelnummer: NC53200

Norco oedeemhandschoenen hand met hele vingers

De Norco oedeem handschoenen zijn speciaal gemaakt voor mensen te helpen die last hebben van vochtvorming in de handen. Met behulp van deze handschoenen zorgt u ervoor dat er van buitenaf druk op de arm- en lymfevaten wordt gegeven wat ervoor zorgt dat het vocht niet meer kan terugstromen. Het is niet alleen te gebruiken wanneer u al last heeft van oedeem maar ook ter preventie daarvan.

De oedeem handschoenen zijn zo gemaakt dat u optimale comfort heeft, zo zitten de naden aan de buitenkant voor gelijkmatige en comfortabele druk. Dit alles zorgt voor een betere lymfeafvoer van de armen en herstelt de microcirculatie ter plaatse.

Welke maat Norco oedeemhandschoenen heb ik nodig?

De Norco oedeemhandschoenen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten, voor het selecteren van de juiste maat hanteren wij als maatvoering de omtrek van de MP gewrichten(knokkels) en halverwege de onderarm waar de opening van de handschoen zit.

Bekijk de maattabel hieronder voor de juiste maat:

Deze oedeemhandschoenen vallen groot uit en omdat ze om goed te functioneren niet los kunnen zitten adviseren wij om bij twijfel de kleinere maat te kiezen.

Maat Omtrek MP gewricht     Max opening
Large 20-25cm 46cm
Medium 19-22cm 41cm
Small 18-20cm 38cm
Extra Small    18cm 33cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen