Norco oedeemhandschoen hele vinger over de pols

Norco oedeemhandschoen voor over de hele vinger en de pols. Geeft druk van buitenaf op de lymfeafvoer en herstelt microcirculatie. Voorkomt en verminderd vochtvorming

Lees meer...
€16,75 Incl. btw
Levertijd: voor 15.30 besteld morgen in huis.
Artikelnummer: NC53210
Aantal: 4

Norco oedeemhandschoen hele vinger over de pols

De Norco oedeemhandschoen hele vinger over de pols zijn speciale oedeem handschoenen die tot over uw pols aangetrokken kunnen worden. Hierdoor zorgt u ervoor dat er genoeg druk van buitenaf op uw hand komt om vochtvorming te voorkomen en dat het niet meer terugkomt. Het materiaal dat gebruikt is bij het maken van de oedeemhandschoenen is Nylon Lyrca. Deze stof geeft meer ondersteuning en flexibiliteit dan gewone nylon, het zorgt naast de benodigde druk voor extra comfort tijdens het dragen van de handschoenen.

Het idee van oedeemhandschoenen is met behulp van buitenaf druk te zetten u de lymfeafvoer van de arm en hand en daardoor de microcirculatie ter plaatse herstelt. De druk op uw hand zit tussen de 15 en 25 mm hg.

Welke maat handschoenen heb ik nodig?

De Norco oedeemhandschoenen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende maten, voor het selecteren van de juiste maat hanteren wij als maatvoering de omtrek van de MP gewrichten(knokkels) en halverwege de onderarm waar de opening van de handschoen zit.

Bekijk de maattabel hieronder voor de juiste maat:

Deze oedeemhandschoenen vallen groot uit en omdat ze om goed te functioneren niet los kunnen zitten adviseren wij om bij twijfel de kleinere maat te kiezen.

Maat Omtrek MP gewricht Max opening
Large 20-25cm 46cm
Medium 19-22cm 41cm
Small 18-20cm 38cm
Extra Small 18cm 33cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen