Norco Oedeemhandschoen halve vingers over de pols

Norco Oedeemhandschoen halve vingers over de pols voorkomt en verminderd vochtvorming in de hand. Geeft externe druk waardoor de lymfeafvoer verbeterd.

Lees meer...
€16,95 Incl. btw
Levertijd: voor 15.30 besteld morgen in huis, voor 11.30 besteld vandaag in huis
Artikelnummer: NC53220
Aantal: 2

Norco Oedeemhandschoen halve vingers over de pols

De Norco oedeem handschoenen zijn speciaal ontworpen voor het tegen gaan en voorkomen van vochtvorming in de handen. De handschoen geeft een druk van 15-25mm hg waardoor de lymfeafvoer verbeterd en de microcirculatie zich kan herstellen. De naden van de handschoen zitten aan de buitenkant en is gemaakt van speciale Nylon Lycra. Dit maakt het een handschoen die ook comfortabel zit.

Deze uitvoering heeft een open einde aan de vingers waardoor u tijdens het dragen van de oedeemhandschoen bepaalde apparaten nog kan besturen zoals uw mobiele telefoon. De handschoen gaat tot over de pols.

De Norco Oedeemhandschoen halve vingers over de pols is verkrijgbaar in vier verschillende maten. Voor het selecteren van de juiste maat hanteren wij als maatvoering de omtrek van de MP gewrichten(knokkels en halverwege de onderarm. Ook is de handschoen verkrijgbaar voor uw linker en rechter hand. U kunt rechtsboven het scherm een keuze maken.

Verpakking: 1x Norco oedeemhandschoen.

Bekijk de maattabel hieronder voor de juiste maat oedeemhandschoen:

Deze oedeemhandschoenen vallen groot uit en omdat ze om goed te functioneren niet los kunnen zitten adviseren wij om bij twijfel de kleinere maat te kiezen.
 
Maat Omtrek MP gewricht     Max opening
Large 20-25cm 46cm
Medium 19-22cm 41cm
Small 18-20cm 38cm
Extra Small     18cm 33cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen