Neo G Stabiliserende polsbrace

Neo G Stabiliserende polsbrace is voorzien van metalen lepel waardoor de pols de juiste houding heeft. Heeft klittenband voor makkelijke bevestiging.

Lees meer...
Artikelnummer: PR79055-L

Neo G Stabiliserende polsbrace

De Neo G Stabiliserende polsbrace heeft vergeleken met de normale polsbrace van Neo G extra ondersteuning. De brace is namelijk voorzien van een verwijderbare metalen lepel die op maat gemaakt kan worden. Deze lepel zorgt ervoor dat de pols in de juiste houding blijft zitten. Om de elastische band de gewenste ondersteuning te bieden wordt de polsbrace met klittenband bevestigd. De Stabiliserende polsbrace is ideaal voor mensen met onder andere reuma of het carpal tunnel syndroom of te gebruiken wanneer u algemene polssteun nodig heeft. Reduceert pijnklachten en stabiliseert de CMC gewrichten

De stabiliserende polsbrace is verkrijgbaar voor uw linker of rechter pols, u kunt rechtsboven in het scherm een keuzen maken. 

Wat is Neo G™ Orthopedische ondersteuning?

Neo G is een Engels bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen van orthopedische ondersteuning. De speciaal ontwierpen braces zijn ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik middels verschillende compressietechnieken. Alle braces hebben een universele maat.

Door het “Super Slim Profile” kunnen alle NEO G producten de gewenste ondersteuning, compressie en comfort bieden om blessures te ontzien tijdens of na flinke inspanningen. Alle producten kunnen gedragen worden tijdens het revalideren, werken of sporten. Verder is elk product voorzien van continu warmtetherapie, duurzaam klittenband en rubber/latex vrij.

Wat betreft certificaten zijn alle NEO G producten CE en ISO 134852003 geregistreerd. De producten zijn in eerste instantie ontwikkeld voor de orthopedische- en sportbranche VCS wat staat voor Variable Compression Support. Met behulp van deze producten kan iedereen gebruiker op de juiste manier compressie behalen, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft om de bloedcirculatie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen