Neo G Stabiliserende kniebrace open

Neo G Stabiliserende kniebrace open heeft een extra hoog niveau van ondersteuning waarbij 4 verwijderbare metalen spiralen van 24cm lang de ondersteuning verzorgen.

Lees meer...
Artikelnummer: PR79056

Neo G Stabiliserende kniebrace open

Bent u op zoek naar een knie brace die extra veel ondersteuning biedt boven andere knie braces dan is de Neo G Stabiliserende kniebrace open misschien wel iets voor u. Deze kniebrace heeft een extra hoog niveau van ondersteuning waarbij 4 verwijderbare metalen spiralen van 24cm lang de ondersteuning verzorgen. Met behulp van deze knie brace verhoogt u de stabiliteit rond uw knie zonder uzelf te beperking in bewegingsvrijheid. De bovenste en onderste elastische band is in te stellen voor iedere gebruiken voor extra comfort en de juiste ondersteuning afhankelijk van uw knie.

Wat is Neo G™ Orthopedische ondersteuning?

Neo G is een Engels bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen van orthopedische ondersteuning. De speciaal ontwierpen braces zijn ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik middels verschillende compressietechnieken. Alle braces hebben een universele maat.

Door het “Super Slim Profile” kunnen alle NEO G producten de gewenste ondersteuning, compressie en comfort bieden om blessures te ontzien tijdens of na flinke inspanningen. Alle producten kunnen gedragen worden tijdens het revalideren, werken of sporten. Verder is elk product voorzien van continu warmtetherapie, duurzaam klittenband en rubber/latex vrij.

Wat betreft certificaten zijn alle NEO G producten CE en ISO 134852003 geregistreerd. De producten zijn in eerste instantie ontwikkeld voor de orthopedische- en sportbranche VCS wat staat voor Variable Compression Support. Met behulp van deze producten kan iedereen gebruiker op de juiste manier compressie behalen, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft om de bloedcirculatie.

 

LET OP! Levertijd tijdelijk onbekend.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen