Neo G Rugband met baleinversteviging

De Neo G Rugband met balein versteviging is de ideale rugband voor extra compressie en rug ondersteuning aan beide kanten.

Lees meer...
Artikelnummer: PR79062

Neo G Rugband met balein versteviging

De Neo G Rugband met balein versteviging is de ideale rugband voor extra compressie en rug ondersteuning aan beide kanten. De rug support is voorzien van 4 baleinen die in het model verwerkt zijn. Samen met de meegeleverde elastische band maakt dit het een ideale rugband voor mensen die voor hun beroep of sport regelmatig moeten tillen.

Wat is Neo G™ Orthopedische ondersteuning?

Neo G is een Engels bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen van orthopedische ondersteuning. De speciaal ontwierpen braces zijn ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik middels verschillende compressietechnieken. Alle braces hebben een universele maat.

Door het “Super Slim Profile” kunnen alle NEO G producten de gewenste ondersteuning, compressie en comfort bieden om blessures te ontzien tijdens of na flinke inspanningen. Alle producten kunnen gedragen worden tijdens het revalideren, werken of sporten. Verder is elk product voorzien van continu warmtetherapie, duurzaam klittenband en rubber/latex vrij.

Wat betreft certificaten zijn alle NEO G producten CE en ISO 134852003 geregistreerd. De producten zijn in eerste instantie ontwikkeld voor de orthopedische- en sportbranche VCS wat staat voor Variable Compression Support. Met behulp van deze producten kan iedereen gebruiker op de juiste manier compressie behalen, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft om de bloedcirculatie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen