Neo G Patellaband

De Neo G Patellaband is een speciale band voor mensen met een springersknie of Osgood-Schlatter. Gemaakt van hoge kwaliteit neopreen, houdt de spieren goed warm

Lees meer...
Artikelnummer: PR79067

Neo G Patellaband

De Neo G Patellaband is een speciale band voor mensen met een springersknie of Osgood-Schlatter. De special Patellaband geeft extra ondersteuning door de band te bevestigen net onder de knieschijf. De band is voorzien van hoog kwaliteit neopreen materiaal wat helpt bij het warm houden van de spieren en gewrichten. Dit maakt het een ideale band die u kunt gebruiken tijdens en na het sporten voor het tegengaan van pijn aan de spieren onder uw knie.

De Neo G Patellaband is universeel, hij kan via klittenband op de juiste maat om uw knie worden vastgemaakt. Geschikt voor zowel de linker als rechterknie.

Voor het wassen van de patellaband verwijdert u eerst de siliconen pad. Hij kan met de hand met koud water gewassen worden. Niet gebruiken met wasverzachter, niet in de wasdroger, niet bleken, niet strijken en bewaren in een koele/droge plaats.

Voordelen van de Neo G Patellaband

  • Helpt bij patellaire tendinitis/springersknie 
  • Helpt bij Osgood-Schlatter 
  • Voorzien van siliconen pad
  • Universele maat.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen