Neo G Kuit / scheenbeenbrace

De Neo G Kuit / scheenbeenbrace helpt bij verrekkingen, verstuikingen en shin splints, ook wel beenvliesontsteking genoemd.

Lees meer...
Artikelnummer: PR79068

Neo G Kuit / scheenbeenbrace

De Neo G Kuit / scheenbeenbrace helpt bij verrekkingen, verstuikingen en shin splints, ook wel beenvliesontsteking genoemd. Wanneer u last heeft van beenvliesontsteking moet u veel rust nemen en uw scheenbeen zo min mogelijk belasten. Met behulp van deze scheenbeenbrace zorgt u voor meer ondersteuning en verlicht het de druk op uw scheenbeen.

Ook ondersteunt de scheenbeenbrace bij blessures aan kuit en scheenbeen tijdens het sporten en het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden.

De Neo G Kuit / scheenbeenbrace is voorzien van een neopreen stof wat uw spieren via warmtetherapie warm houden tijdens het dragen van de brace. De brace heeft een universele maat en kan zowel aan de linker als rechterbeen gedragen worden. De drie bevestigingsbanden zorgen ervoor dat u de brace precies naar uw wens vast kan maken. Past rond kuiten met een maximale omtrek van 46cm. Kan alleen gewassen worden met de hand in koud water.

Voordelen van de Neo G Kuit / scheenbeenbrace

  • Helpt bij ondersteuning van de kuit 
  • Helpt bij beenvliesondtsteking 
  • Universele maat 
  • Houdt uw spieren warm tijdens het dragen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen