Neo G Kniebrace open

Neo G Kniebrace open geeft extra ondersteuning aan de knie maar laat ruimte open bij de patella voor extra beweging en comfort tijdens het dragen van de brace

Lees meer...
Artikelnummer: PR79052

Neo G Kniebrace open

De Neo G Kniebrace open heeft in vergeleken met de gesloten kniebrace extra ondersteuning rondom de patella. De hoge mate van ondersteuning beperkt de beweging van de patella en helpt pijnklachten te verminderen. Kan ook helpen bij kraakbeenschade en instabiele mediale en laterale ligamenten.

Wat is Neo G™ Orthopedische ondersteuning?

Neo G is een Engels bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen van orthopedische ondersteuning. De speciaal ontwierpen braces zijn ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik middels verschillende compressietechnieken. Alle braces hebben een universele maat.

Door het “Super Slim Profile” kunnen alle NEO G producten de gewenste ondersteuning, compressie en comfort bieden om blessures te ontzien tijdens of na flinke inspanningen. Alle producten kunnen gedragen worden tijdens het revalideren, werken of sporten. Verder is elk product voorzien van continu warmtetherapie, duurzaam klittenband en rubber/latex vrij.

Wat betreft certificaten zijn alle NEO G producten CE en ISO 134852003 geregistreerd. De producten zijn in eerste instantie ontwikkeld voor de orthopedische- en sportbranche VCS wat staat voor Variable Compression Support. Met behulp van deze producten kan iedereen gebruiker op de juiste manier compressie behalen, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft om de bloedcirculatie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen