Neo G Kniebrace gesloten

De Neo G Kniebrace gesloten geeft extra steun door middel van compressietechnieken zonder dat de bewegingsvrijheid beperkt wordt.

Lees meer...
Artikelnummer: PR79051

Neo G Kniebrace gesloten

De Neo G Kniebrace gesloten geeft extra steun door middel van compressietechnieken zonder dat de bewegingsvrijheid beperkt wordt. Geschikt wanneer u last heeft van kleine pees- en bandletsel, verstuikingen en verdraaiingen. De kniebrace is voorzien van warmtetherapie.

Wat is Neo G™ Orthopedische ondersteuning?

Neo G is een Engels bedrijf dat zich focust op het ontwikkelen van orthopedische ondersteuning. De speciaal ontwierpen braces zijn ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik middels verschillende compressietechnieken. Alle braces hebben een universele maat.

Door het “Super Slim Profile” kunnen alle NEO G producten de gewenste ondersteuning, compressie en comfort bieden om blessures te ontzien tijdens of na flinke inspanningen. Alle producten kunnen gedragen worden tijdens het revalideren, werken of sporten. Verder is elk product voorzien van continu warmtetherapie, duurzaam klittenband en rubber/latex vrij.

Wat betreft certificaten zijn alle NEO G producten CE en ISO 134852003 geregistreerd. De producten zijn in eerste instantie ontwikkeld voor de orthopedische- en sportbranche VCS wat staat voor Variable Compression Support. Met behulp van deze producten kan iedereen gebruiker op de juiste manier compressie behalen, zonder dat dit negatieve gevolgen heeft om de bloedcirculatie.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen