Neo G Airflow pols en duim support

De Neo G Airflow pols en duim support geeft extra ondersteuning aan de pols en duim. Heeft u last van spanning in uw pols of arm, last van verstuiking of onstabiele pols/duim dan is deze support iets voor u.

Lees meer...
Artikelnummer: PR79078-S

Neo G Airflow pols en duim support

De Neo G Airflow pols en duim support geeft extra ondersteuning aan de pols en duim. Heeft u last van spanning in uw pols of arm, last van verstuiking of onstabiele pols/duim dan is deze support iets voor u. De support voelt licht aan en drukt niet hard op de huid, u behoudt dezelfde bewegingsvrijheid als wanneer u de support niet om heeft. De Neo G Airflow pols en duim support behoort tot een special productlijn voor producten ontwikkeld voor tijdens het sporten of andere activiteiten. De support is geschikt voor zowel de linker als rechterhand.

Neo G Airflow Elleboog support productlijn

Neo G Airflow is een speciale productgroep ontwikkeld door een Engels bedrijf die zich specialiseert in het produceren van braces ter ondersteuning van gewrichten. Zijn speciale Airflow productlijn biedt braces met een ademende stof voor tijdens het sporten.

De Airflow producten zijn ontwikkeld met in het achterhoofd de gemiddelde sporter. Zo kan het stof waarmee de braces zijn gemaakt het zweet goed afvoeren zonder dat het in de brace blijft zitten. Daarnaast geeft het in tegenstelling tot andere braces geen beperking in de bewegingsvrijheid. Daarnaast kunnen de Airflow producten ook gemakkelijk gedragen worden onder alledaagse kleding voor op het werk of thuis.

Welke maat pols en duim support heb ik nodig?

Neo G Airflow pols en duim support in drie verschillende maten. Voor het selecteren van de juiste maat hanteren wij de omtrek van de pols. Zie de maattabel hieronder:

Maat Polsomtrek
Small 13-16cm
Medium    16-19cm
Large 19-23cm

 

LET OP! NEO producten zijn tijdelijk slecht leverbaar, de levertijd is onbekend.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen