Neo G Airflow kuit / scheenbeen support

De Neo G Airflow kuit / scheenbeen support is een special support ter ondersteuning van verrekkingen, verstuikingen, instabiliteit en gewrichten met artritis.

Lees meer...
Artikelnummer: PR79079-S

Neo G Airflow kuit / scheenbeen support

De Neo G Airflow kuit / scheenbeen support is een special support ter ondersteuning van verrekkingen, verstuikingen, instabiliteit en gewrichten met artritis. Daarnaast is het een zeer geschikt product bij spierblessures en zwakke spieren en/of gewrichten tijdens sportactiviteiten of werkzaamheden. De Neo G Airflow kuit / scheenbeen support behoort namelijk tot een bepaalde productlijn dat ontwikkeld is ten behoeve van sporters. Deze support past zowel om d rechter als linker kuit.

Neo G Airflow Elleboog support productlijn

Neo G Airflow is een speciale productgroep ontwikkeld door een Engels bedrijf die zich specialiseert in het produceren van braces ter ondersteuning van gewrichten. Zijn speciale Airflow productlijn biedt braces met een ademende stof voor tijdens het sporten.

De Airflow producten zijn ontwikkeld met in het achterhoofd de gemiddelde sporter. Zo kan het stof waarmee de braces zijn gemaakt het zweet goed afvoeren zonder dat het in de brace blijft zitten. Daarnaast geeft het in tegenstelling tot andere braces geen beperking in de bewegingsvrijheid. Daarnaast kunnen de Airflow producten ook gemakkelijk gedragen worden onder alledaagse kleding voor op het werk of thuis.

Welke maat kuit / scheenbeen support heb ik nodig?

De Neo G Airflow kuit / scheenbeen support is verkrijgbaar in vier verschillende maten. Voor het selecteren van de juiste maat hanteren wij de omtrek van uw kuit. Bekijk de tabel hieronder voor de juiste maat/omtrek combinatie:

Maat Kuit omrek
Small 32-36cm
Medium    36-40cm
Large 40-44cm
XL 44-48cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen