Neo G Airflow Knie support

De Neo G Airflow Knie support helpt bij het verminderen van last bij verrekkingen, verstuikingen en instabiliteit van de knie. Comfortabele brace

Lees meer...
Artikelnummer: PR79081-S

Neo G Airflow Knie support

De Neo G Airflow Knie support helpt bij het verminderen van last bij verrekkingen, verstuikingen en instabiliteit van gewrichten. De support is zo gemaakt dat het ondersteuning biedt aan de gewrichten zonder bewegingsverlies. Dit maakt de Neo G Airflow Knie support ideaal voor tijdens het sporten of dagelijkse activiteiten. Het is mogelijk op de knie support onder kleren te dragen zodat u hem ook tijdens het werk kan dragen of thuis. Het speciale ademende stof waarmee de support gemaakt is helpt bij het reguleren van vocht zoals zweet tijdens het sporten.

Neo G Airflow Elleboog support productlijn

Neo G Airflow is een speciale productgroep ontwikkeld door een Engels bedrijf die zich specialiseert in het produceren van braces ter ondersteuning van gewrichten. Zijn speciale Airflow productlijn biedt braces met een ademende stof voor tijdens het sporten.

De Airflow producten zijn ontwikkeld met in het achterhoofd de gemiddelde sporter. Zo kan het stof waarmee de braces zijn gemaakt het zweet goed afvoeren zonder dat het in de brace blijft zitten. Daarnaast geeft het in tegenstelling tot andere braces geen beperking in de bewegingsvrijheid. Daarnaast kunnen de Airflow producten ook gemakkelijk gedragen worden onder alledaagse kleding voor op het werk of thuis.

Welke maat knie support heb ik nodig?

De Neo G Airflow Knie support is verkrijgbaar in vier verschillende maten. Voor het selecteren van de juiste maat knie support hanteren wij de omtrek van uw knie. Bekijk de grafiek hieronder welke maat bij uw knie omtrek past:

Maat Knie Omtrek
Small 30-34cm
Medium    34-38cm
Large 38-43cm
XL 43-48cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen