Neo G Airflow enkel support

Neo G Airflow enkel support. Speciaal ontworpen voor het ondersteunen van de enkel met blessures of als preventie van blessures aan de enkel.

Lees meer...
Artikelnummer: PR79080-S

Neo G Airflow enkel support

Heeft u last van verrekkingen, verstuikingen of instabiliteit van uw enkel gewricht? Dan kan de Neo G Airflow enkel support hier hulp bij bieden. De support is speciaal ontworpen voor het ondersteunen van gewrichten met blessures of als preventie van blessures. Het lichtgewicht en slimline ondersteuning past zowel om uw linker als rechter voet en beperkt u niet in uw bewegingen tijdens activiteiten. Ook is het mogelijk om deze onder kleding te dragen. Het speciaal ademend weefsel in de stof helpt bij het reguleren van vocht zoals zweet tijdens het sporten.

Neo G Airflow enkel support productlijn

Neo G Airflow is een speciale productgroep ontwikkeld door een Engels bedrijf die zich specialiseert in het produceren van braces ter ondersteuning van gewrichten. Zijn speciale Airflow productlijn biedt braces met een ademende stof voor tijdens het sporten.

De Airflow producten zijn ontwikkeld met in het achterhoofd de gemiddelde sporter. Zo kan het stof waarmee de braces zijn gemaakt het zweet goed afvoeren zonder dat het in de brace blijft zitten. Daarnaast geeft het in tegenstelling tot andere braces geen beperking in de bewegingsvrijheid. Daarnaast kunnen de Airflow producten ook gemakkelijk gedragen worden onder alledaagse kleding voor op het werk of thuis.

Welke maat enkel support heb ik nodig?

Neo G Airflow enkel supportis verkrijgbaar in vier verschillende maten. Voor het selecteren van de juiste maat knie support hanteren wij de omtrek van uw enkel. Bekijk de grafiek hieronder welke maat bij uw knie omtrek past:

Maat Enkel omtrek
Small 15-19cm
Medium     19-23cm
Large 23-28cm
XL 28-33cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen