Neo G Airflow Elleboog support

De Neo G Airflow Elleboog support is een elleboog brace speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van spanning, verstuiking en onstabiele elleboog.

Lees meer...
Artikelnummer: PR79077-S

Neo G Airflow Elleboog support

De Neo G Airflow Elleboog support is een elleboog brace speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van spanning, verstuiking en onstabiele elleboog. Deze elleboog brace werkt zowel preventief als wanneer u al last heeft van blessures of een zwakke elleboog heeft. De brace is geschikt voor zowel de linker als rechterarm. 

Neo G Airflow Elleboog support productlijn

Neo G Airflow is een speciale productgroep ontwikkeld door het Engelse bedrijf Neo G, die zich specialiseert in het produceren van braces ter ondersteuning van gewrichten. Zijn speciale Airflow productlijn biedt braces met een ademende stof voor tijdens het sporten.

De Airflow producten zijn ontwikkeld met in het achterhoofd de gemiddelde sporter. Zo kan het stof waarmee de braces zijn gemaakt het zweet goed afvoeren zonder dat het in de brace blijft zitten. Daarnaast geeft het in tegenstelling tot andere braces geen beperking in de bewegingsvrijheid. Daarnaast kunnen de Airflow producten ook gemakkelijk gedragen worden onder alledaagse kleding voor op het werk of thuis.

Welke maat elleboog support heb ik nodig?

De Neo G Airflow Elleboog support is verkrijgbaar in vier verschillende maten. Voor het selecteren van de juiste maat hanteren wij de omtrek van de elleboog. Zie de maattabel hieronder:

Maat Elleboog omtrek
Small 21-24cm
Medium     24-27cm
Large 27-30cm
XL 30-33cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen