Mobiele 2-vinger klemhouder met zwenkarm

Deze klemhouder valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en d

Lees meer...
Artikelnummer: PR45350

Mobiele 2-vinger klemhouder met zwenkarm

Deze klemhouder valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd.

De Mobiele 2-vinger klemhouder met zwenkarm biedt ondersteuning bij vele situaties in het dagelijks gebruik zoals het vasthouden van uw scheerapparaat, föhn of borstel. De klemhouder is voorzien van een veiligheidsindicator die aangeeft wanneer de beugel zijn vacuüm aan het verliezen is en hij opnieuw moet worden vastgezet. Dit model klemhouder heeft een zwenkarm, hij is ook verkrijgbaar zonder zwenkarm.

Heeft u geen gladde of vlakke ondergrond dan kunt u bij ons zelfklevende RVS plaatjes bijbestellen zodat de Mobeli wandbeugels goed vast blijven zitten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen