Klemhouder met zwenkarm

Deze klemhouder valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en d

Lees meer...
Artikelnummer: PR45351

Klemhouder met zwenkarm

Deze klemhouder valt onder een productlijn wandbeugels van Mobeli. Mobeli wandbeugels zijn wandbeugels die zonder te schroeven bevestigd kunnen worden aan een vlak oppervlakte. Het revolutionaire ontwerp zorgt ervoor dat er een permanente vacuümstand en daarmee de hechtkracht wordt gemeten en gecontroleerd.

De Klemhouder met zwenkarm is voorzien van een veiligheidsindicator die aangeeft wanneer de beugel zijn vacuüm aan het verliezen is en hij opnieuw moet worden vastgezet. Dit model klemhouder heeft een zwenkarm, hij is ook verkrijgbaar zonder zwenkarm. Ideaal voor gebruik in de badkamer wanneer u een extra klem nodig heeft die bijvoorbeeld uw scheerapparaat, föhn of andere apparaten vasthouden.

Heeft u geen gladde of vlakke ondergrond dan kunt u bij ons zelfklevende RVS plaatjes bijbestellen zodat de Mobeli wandbeugels goed vast blijven zitten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen