Grijpers, mensen die moeite hebben met reiken en bukken naar voorwerpen

Min: €0 Max: €40

Bekijk hier ons aanbod van grijpers. Deze speciale grijpers maken het mogelijk voor mensen met gewrichtsproblemen of rugklachten om voorwerpen van de grond te kunnen pakken. U kunt kiezen voor een simpele grijper, een opvouwbare grijper en een grijper met roterende klemmen.


Grijper Arthri-Grip Pro

€36,95

Deze grijper is ideaal wanneer u moeite heeft met het oppakken van allerlei voorwerpen in en rond het huis. Weinig kracht nodig om te gebruiken dus ideaal bij verminderde spierkracht. Verkrijgbaar in twee varianten.

Grijper Hand Grip

€21,95

Sterke maar ook lichtgewicht grijper. De handgreep is zo ontworpen dat er slechts vier vingers nodig zijn voor het bedienen van de grijper. Hiermee is de grijper ook geschikt voor mensen met beperkte handfunctie of verminderde grijpkracht.

Grijper Economy

€12,95

Voorwerpen buiten uw bereik? Met de Grijper Economy is dit niet langer een probleem. De grijper zorgt ervoor dat uw voorwerpen buiten uw bereik kunt vastpakken.

Grijper Opvouwbaar

€13,95

Grijper Opvouwbaar, Lichtgewicht grijper gemaakt zodat hij is in te vouwen. Voorzien van magneet aan de top om kleine metalen voorwerpen op te pakken.

Wasknijper groot model

€20,95

Deze wasknijper is voorzien van een groot knijp oppervlakte waardoor er minder kracht nodig is voor het gebruiken van de knijpers. Zeer geschikt voor mensen met een beperkte handfunctie

Grijper met zuignappen

€27,95

Deze grijper helpt u bij het stevig vasthouden van spullen met een minimale vingerbeweging. De grijper is voorzien van sterke zuignappen voor het vasthouden van producten.

Grijper Standaard

€11,95

Grijper Standaard is een lichtgewicht grijper met pistool greep die precies doet waar het voor gemaakt is. Voorzien van een magneet aan de uiteinden.