Eten & Drinken, verschillende hulpmiddelen bij eten en drinken

Min: €0 Max: €35

In de categorie Eten & Drinken hebben we zoveel mogelijk hulpmiddelen toegevoegd die kunnen helpen bij het eten en drinken. De verschillende hulpmiddelen kunnen vergeleken worden en er zijn vaak meerdere oplossingen. We hebben bijvoorbeeld verschillende aangepast bestek, potopeners en flesopeners. Bekijk het assortiment zelf en kies uw hulpmiddel voor bij het eten en drinken


Caring Aangepast Bestek

€8,95

Caring Aangepast Bestek, speciaal aangepast bestek met een anatomisch ontwerp. Ligt goed in de hand.

HandyCup met deksel

€16,95

Met de HandyCup kan je drinken zonder het hoofd naar achter te kantelen. Geschikt bij coördinatieproblemen en beperkte handfunctie. Heeft grote handgrepen

Kennedy drinkbeker

€16,95

Lichtgewicht drinkbeker met een groot handvat, speciaal ontworpen om morsen te voorkomen. De schroefdeksel zit stevig om de beker vast gedraaid. Geleverd exclusief rietje.

Ribbelbeker Sure Grip

€4,95

Ribbelbeker Sure Grip, drinkbeker die comfortabel in de hand ligt. Heeft een goede grip. Geschikt voor warm en koude dranken.

Caring bestek junior lepel

€9,95

Lepel van Caring speciaal ontworpen voor kinderen. Lepel heeft een anatomische handgrepen van 10,2 cm. De handgrepen zorgen voor goede grip en zullen niet vallen uit de handen.

Flexibele rietjes

€17,95

Buigbare rietjes met een diameter van 4,95mm. Kunnen gemakkelijk met de hand gebogen worden en zijn 46cm lang.

MultiGrip Flessen & Potopener

€6,25

MultiGrip Flessen & Potopener is een multifunctionele opener die zowel flessen als potten kan openen. Ook geschikt voor speciale veiligheidsdoppen.

Good Grips Schilmes

€14,95

Good Grips Schilmes heeft een comfortabel handvat voor extra grip en kracht uitoefenen. Zowel links als rechtshandig

Able2 Anti-Slip Potopener

€7,95

Able2 Anti-Slip Potopener, speciale potopener met een anti-slip laag zodat u maximale kracht kan geven, opent alle potten.

Voedingsbeker met afsluitdop

€13,95

Beker gemaakt van zacht rubber, heeft een afsluitknop zodat het naast drinken ook geschikt is voor andere voeding. Met deze beker kunt u het drinktempo bepalen door op de knop te drukken.

Can-Lock blik sluiter

€5,25

Met deze bliksluiter voorkomt u dat er drinken lekt uit het blikje en beschermt u uw drinken tegen insecten. De blik sluiter past perfect op bijna alle blikjes

Rietjeshouder Strawberi

€6,95

Rietjeshouder Strawberi, handige rietjeshouder die bevestigd word aan de zijkant van het glas.

Pagina 1 van 6