Keuken, groot aanbod keukenhulpmiddelen

Min: €0 Max: €200

In de categorie "Keuken" hebben we alle producten verzameld die ondersteuning kunnen bieden bij activiteiten in de keuken en tijdens het eten/drinken. Zo kunt u veel aangepast vinden en verschillende producten die helpen bij het openen van verschillende flessen en potten. Het doel van deze producten is het eten/drinken makkelijker te maken zonder hulp van andere. Bekijk en vergelijk de keukenhulpmiddelen zelf in het menu hieronder.


Caring Aangepast Bestek

€8,95

Caring Aangepast Bestek, speciaal aangepast bestek met een anatomisch ontwerp. Ligt goed in de hand.

Kaasschaaf gehoekt klein

€22,95

Kaasschaaf met gehoekt handvat, heeft u moeite met het schaven van uw kaas, met deze kaasschaaf kunt u maximaal kracht zetten.

HandyCup met deksel

€16,95

Met de HandyCup kan je drinken zonder het hoofd naar achter te kantelen. Geschikt bij coördinatieproblemen en beperkte handfunctie. Heeft grote handgrepen

Kennedy drinkbeker

€16,95

Lichtgewicht drinkbeker met een groot handvat, speciaal ontworpen om morsen te voorkomen. De schroefdeksel zit stevig om de beker vast gedraaid. Geleverd exclusief rietje.

Ribbelbeker Sure Grip

€4,95

Ribbelbeker Sure Grip, drinkbeker die comfortabel in de hand ligt. Heeft een goede grip. Geschikt voor warm en koude dranken.

Good Grips Dunschiller

€11,95

Good Grips Dunschiller, extra hulp voor mensen met mindere handfunctie. Minder kracht en beweging nodig in de pols en elleboog bij deze dunschiller

Coolhand

€12,95

eilig borden in en uit de oven of magnetron halen met de Coolhand. Weinig kracht nodig vanwege het brede handvat. Ideaal voor mensen met een beperkte handfunctie

Caring bestek junior lepel

€9,95

Lepel van Caring speciaal ontworpen voor kinderen. Lepel heeft een anatomische handgrepen van 10,2 cm. De handgrepen zorgen voor goede grip en zullen niet vallen uit de handen.

Flexibele rietjes

€17,95

Buigbare rietjes met een diameter van 4,95mm. Kunnen gemakkelijk met de hand gebogen worden en zijn 46cm lang.

MultiGrip Flessen & Potopener

€6,25

MultiGrip Flessen & Potopener is een multifunctionele opener die zowel flessen als potten kan openen. Ook geschikt voor speciale veiligheidsdoppen.

Schaar met dubbel oog

€17,95

Deze schaar is ontworpen voor mensen met een beperkte motoriek te helpen met knippen. De schaar is voorzien van dubbele ogen aan beide kanten.

Oxo boxen

€16,95

De OXO box is een speciale luchtdichte box voor het bewaren van etenswaar. De boxen zijn ontworpen om op te kunnen stapelen zodat ze gemakkelijk op te ruimen zijn.

Pagina 1 van 11