Keuken, groot aanbod keukenhulpmiddelen

Min: €0 Max: €200

In de categorie "Keuken" hebben we alle producten verzameld die ondersteuning kunnen bieden bij activiteiten in de keuken en tijdens het eten/drinken. Zo kunt u veel aangepast vinden en verschillende producten die helpen bij het openen van verschillende flessen en potten. Het doel van deze producten is het eten/drinken makkelijker te maken zonder hulp van andere. Bekijk en vergelijk de keukenhulpmiddelen zelf in het menu hieronder.


De Hydrant

€29,95

De Hydrant is een afgesloten beker met een lange slang zodat de beker niet dicht bij hoeft te staan tijdens het drinken. Handig om te alle tijden toegang te bieden tot vloeistof

Jarkey Pottenopener

€6,50

Jarkey Pottenopener zijn 's werelds makkelijkste pottenopeners. Simpelweg zet de Jarkey op de pot en met kleine inspanning haalt u vacuüm uit de pot.

Wingknife sinaasappelschiller

€5,25

Met deze mes kunt u gemakkelijk een sinaasappel schillen. Het mes is voorzien van vleugels waardoor er niet te diep in de sinaasappel gesneden kan worden.

Grijper Economy

€12,95

Voorwerpen buiten uw bereik? Met de Grijper Economy is dit niet langer een probleem. De grijper zorgt ervoor dat uw voorwerpen buiten uw bereik kunt vastpakken.

Able2 Slabhouder

€12,95

Simpele klemmetjes voor het vasthouden van een servet of slab. Ideaal voor het beschermen van de kleding. De slabhouder is verkrijgbaar in vier verschillende varianten

Bordrand Sure Fit

€15,95

Naast het mooie design van het bordrand is het ook eenvoudig in gebruik te nemen. Het is geschikt voor bijna elk bord en is geschikt voor mensen die extra hulp nodig hebben bij het eten.

Bekerhouder met twee handvaten

€7,95

Deze bekerhouder is geschikt voor diverse bekers en glazen. Met behulp van de bekerhouder kunnen deze gemakkelijk vastgepakt worden.

Flexibele rietjes

€17,95

Buigbare rietjes met een diameter van 4,95mm. Kunnen gemakkelijk met de hand gebogen worden en zijn 46cm lang.

Good Grips Gekarteld Mes

€17,95

Good Grips Gekarteld Mes met een comfortabele handvat. Dit maakt het een ideale mes voor het snijden van vlees.

Snijbord rood

€29,95

Smeer en snij een boterham met een hand met dit snijbord. Met antislip rand aan de onderzijde

Warmhoudbord

€13,50

Het warmhoudbord bevat 2 vakken om uw maaltijd langer warmer te houden. Het reservoir, dat geïntregeerd is in het ontwerp, is te vullen met heet (niet kokend) water.

Pagina 1 van 11