Infrarood warmte Straler IL50

De Beurer IL50 infrarood warmtestraler is een diepwerkende infraroodlamp voor het effectief bestrijden van spierklachten en verkoudheid.

Lees meer...
Artikelnummer: BE06050

De Beurer IL50 infrarood warmtestraler

De Beurer IL50 infrarood warmtestraler is een diepwerkende infraroodlamp voor het effectief bestrijden van spierklachten en verkoudheid. Zijn grote stralingsoppervlakte en kantelmechanisme maakt het een ideale infraroodlamp voor regelmatig gebruik. De IL50 is voorzien van een kantelmechanisme waarmee u de lamp op het juiste gebied van uw lichaam kunt richten.

De infraroodlamp straalt IR-A licht uit wat valt onder infraroodlicht met een korte golf. Dit soort licht zorgt voor extra diepe stralingen tot wel 6 millimeter onder de huid waarmee het ook reumatische pijnen kan verminderen.

Infraroodbehandeling met de Beurer IL50

Bij een behandeling kunt u zelf met de handvaten de juiste hoek instellen. Daarnaast is het mogelijk om de behandelingsduur per minuut in te stellen, met een maximum van 15 minuten voor één behandelingsduur. Na de behandeling gaat de infrarood lamp vanzelf weer uit. De Beurer IL50 infrarood warmtestraler heeft een behandelingsafstand van minimaal 40cm.

Voordelen van De Beurer IL50 infrarood warmtestraler

  • Verminderd spiermijn, reumatische pijn en verkoudheid.
  • Heeft een vermogen van 300 Watt 
  • Voorzien van kantelmechanisme
  • Voorzien van timer
0 sterren op basis van 0 beoordelingen